OM HOVE VEST

Gode valg i alle ledd

I Hove Vest finner du et svært begrenset antall leiligheter - kun 12 i hvert bygg!

Dette er en unik kvalitet, da en rekke leiligheter som bygges i dag har langt flere i hvert bygg. 

Her får du en deilig tilværelse sammen med dine nye naboer i rolige omgivelser på "toppen" av Hove. Vi har gjort gode valg - både med tanke på byggene sin struktur med antall leiligheter, i tillegg til praktiske planløsninger og flotte kvaliteter.
pexels-ron-lach-8142196

Rom for pause

Badet er i de fleste tilfeller det første rommet du setter føttene i når du våkner om morgenen, og det siste før du legger deg om kvelden. Et nytt og deilig bad gir deg et godt utgangspunkt for en fin dag og kanskje også for en god natts søvn. Badet er et funksjonelt rom - samtidig som det kan være med på å gi deg en velfortjent pause i løpet av dagen.
 
AdobeStock_329631245

Små og store kokkeleringer

I et moderne hjem med åpne løsninger, har kjøkkenet blitt selve hjertet i boligen. I Hove Vest vil leilighetene bli levert med lekre kjøkken fra HTH. Det er ikke uten grunn at HTH ble kåret til den beste kjøkkenleverandøren av anbefaler.com i 2019. Kjøkkenet produseres med hender, hjerte og høyteknologi. Det er med på å sikre den høye og ensartede kvaliteten HTH er kjent for.

Arkitektenes visjon

TT Tegnestue og Tegnaren står bak Hove Vest, og de består av et samarbeid mellom Terje Topnesvåg og Åge Grude. Til sammen har de over 80 års erfaring med prosjektering av bygg. Begge har bakgrunn fra bolig- og entreprenørfirma. Nå har de startet hvert sitt kontor.

Hove Vest består av 4 bygg med 48 leiligheter til sammen. I hvert bygg er det tegnet en kombinasjon av 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter. Alle byggene er på 3 etasjer. Vest er prosjektert etter moderne standarder, noe som fører til lite oppvarmingsbehov og smarte løsninger. Utvendig blir det parkmessig opparbeidelse, som sammen med Sørbøhagane gir et innholdsrikt uteområde.
ryan-ancill-shulman-nGsVMkRatgM-unsplash